©2019 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Barcelona es molt més!

Barcelona es molt més!
Raül González

costa de barcleonaBarcelona es molt més que la seva capital. Des de gastronomia fins a propostes culturals, sense oblidar els seus indrets i espais naturals així com un ampli patrimoni històric, la costa de Barcelona ofereix cada dia més propostes turístiques a tots els seus visitants.

comparses de vilanova i la geltruLa campanya Barcelona és molt més, impulsada per la Diputació de Barcelona, recull fins a 1.000 experiencies inoblidables fora de Barcelona, moltes d’elles ubicades a la comarca del Garraf. Les localitats de Vilanova i la Geltrú i Sitges ofereixen al món el seu llegat modernista, un inmens patrimoni arquitectònic vinculat al romanticisme, museus històrics com el Museu del Ferrocarril de Vilanova, que completen una llarga oferta cultural.

Com no podia ser d’una altra manera, aquesta llista inclou la nostra oferta gastronòmica on destaquen la Gamba de Vilanova, plat estrella del nostre restaurant, així com també altres productes autòctons com l’All Cremat o el Xató. A banda de productes, també hi destaquen els esdeveniments gastronòmics com la Ruta del Xató, que té lloc tant Vilanova com a Sitges cada any.

costa de barcelona

Obviament, també s’hi destaca un amplia ventall de propostes culturales garrafenques, on destaca per sobre de tot el Festival de Cinema Fantàstic de Sitges, però també festivals de música vilanovins com el Faraday o el FIMPT. Tot plegat, sense oblidar les nostres festes populars i el Carnaval de Vilanova i la Geltrú, amb les comparses com a eix central.

A més, la nostra privilegiada ubicació geogràfica, al costa del mar però també amb el Massís del Garraf al costa, permet al nostres visitants gaudir d’unes fabuloses platges per disfrutar de l’estiu i visites al Parc Natural del Garraf, amb més de 12.000 hectarees d’alt valor natural.

La campanya Barcelona es molt més engloba moltes altres activitats de Catalunya, vinculades totes elles a la marca Barcelona, a través de tres grans eixos: la Costa de Barcelona, la Catalunya Central i els Pirineus de Barcelona.