©2020 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Festa Major Vilanova 2013

Festa Major Vilanova 2013
Raül González

Programa Festa Major Vilanova 2013Ja ha arribat la Festa Major de Vilanova i la Geltrú 2013. Des del 27 de juliol al 6 d’agost, Vilanova i la Geltrú rendeix homenatge a la patrona del poble, la verge de Mare de les Déus amb una setmana farcida de festa, música, cercaviles, cultura i actes diversos per a tots els públics.

La Festa Major de Vilanova destaca pel seu ampli ventall de balls populars i figures de foc. Molt famosos són els Diables de Vilanova, el Drac de Vilanova, els Gegants, les Mulasses, els Cap Grossos, els balls de bastons, així com Falcons o la colla castellera local, els Bordegassos.

Programa Festa Major de Vilanova 2013

Durant el segon cap de setmana de Festa Major de Vilanova i la Geltrú tenen lloc els actes més tradicionals de la festa com la Exhibició Castellera de la Plaça de la Vila, el Correfoc, les Cercaviles d’Anada i Tornada a Ofici o el Cercavila del Vot del Poble .

La nit més especial de la Festa Major de Vilanova arriba el 4 d’agost, vigília de la festa, quan es celebra el castell de focs, un espectacle de llum i focs a la platja de Vilanova i la Geltrú.

Com cada any, el podreu gaudir des del nostre restaurant La Cucanya, on a més de gaudir d’un sopar de gala, també podreu veure el castell de focs des d’una posició privilegiada amb vistes a tota la façana marítima de Vilanova.

PRINCIPALS ACTES DE LA FM 2013

 CORREFOC

DIVENDRES 2 D’AGOST

 EXHIBICIÓ CASTELLERA

DISSABTE 3 D’AGOST

 CASTELL DE FOCS

DIUMENGE 4 D’AGOST

 CERCAVILES D’ANADA I TORNADA A OFICI

DILLUNS 5 D’AGOST

 CERCAVILA DEL VOT DEL POBLE

DILLUNS 5 D’AGOST

 CERCAVILA DE L’IMAGINARI

DIMARTS 6 D’AGOST