©2020 Uplift · Built with love by Swift Ideas using WordPress.

Finalistes del Concurs Cartaví

Finalistes del Concurs Cartaví
Raül González

cartavi 2012El Restaurant La Cucanya ha estat nomenat finalista del Concurs Cartaví, que premia la presencia de vins catalans a les cartes dels restaurants d’arreu de Catalunya. Conjuntament amb altres onze restaurants de Vilanova i la Geltrú, La Cucanya optarà el proper 22 de novembre a un dels guardons del certamen.

La presència del nostre restaurant a Vilanova a la llista final de candidats es deu a les votacions dels internautes que han estat qui han triat els restaurants finalistes. En total, en la edició de 2012 de Cartaví han participat 1.200 internautes. Un jurat escollirà els guanyadors que rebran el premi el 22 de novembre al Palau de Congressos de Catalunya.

Els premis, organitzats per l’Associació Vinícola Catalana, pretenen impulsar i promocionar els vins autòctons catalans, amb 11 denominacions d’origen actualment i potenciar-ne el  seu consum.

En el cas de La Cucanya, l’aposta pels vins catalans és clara. La nostra carta de vins compta amb la presència de diferents vins catalans de la Denominació D’origen Penedès, la D.O. Catalunya, la D.O. Costers del Segre, la D.O. Montsant, o la D.O. Priorat, entre d’altres .